Halaman

Kamis, 24 Februari 2011

Kahanan Udan


Mendung...
marekaken wong males arep ngapa-ngapa
Mendung...
wis pirang dina kiye langit wernane ora cerah

Udan...
saben dina udan


Ana sing kesuh, sing seneng ya ana

Arep kepriwe maning?
Udan
Wis dadi karepe Sing Gawe Udan

Ditampani bae
Rejekine Allah ora ana sing ala

Nek malah dadi musibah
Mungkin akeh wong
sing ora rumangsa
wis diwenehi berkah.

-Q17122005Q-

2 komentar:

  1. wahh.. kayak basaku juga kiye syaire.. hehehe... :D

    BalasHapus
  2. --> setandan pisang: iya kiye...hehe...

    BalasHapus